Yhtä asiaa muiden joukossa en ole koskaan oikein ymmärtänyt. Ja se ärsyttää mua tosi paljon. Siis ei se ymmärryksen puute vaan se asia itsessään, nimittäin miksi tehdä duunia josta vain valittaa kaikille? Miksi olla työssä mistä ei nauti, mistä ei oo mitään hyvää sanottavaa ja aina kaikki on päin persettä?

Itse nimittäin pidän työstäni ja olen aika kyllästynyt kuulemaan eräiltä työkavereiltani miten heitä ärsyttää olla tietyillä työmailla (konkreettinen "työmaamme" vaihtelee vuoroittain), vaikka ymmärränkin kyseessä olevien paikkojen epäviehättävyyden. Mut hei, ammatinvalintakysymys? Välillä tarvii tehdä epämiellyttäviä asioita maailmassa, mut en jaksaisi kuunnella joka viikottaista ruikutusta ja hirveää showta siitä miten jotkut työmaat on perseestä. Kun ei ne ole. Oikeasti. Taitaa olla kyllä eräillä henkilöillä itsellään se ongelma omassa päässä.

Muutenkin, miksi ihmiset valittaa työstään, kun ovat onnekkaita edes yleensä saadessaa olla töissä? Onko se niin kamalaa ja tuskaista tehdä työtä rahansa eteen? Että mielummin oltaisiin jonossa leivän ja rahan toivossa? Itse teen mielelläni töitä, maksan verojakin ja tulen toimeen hyvin vaikka ei palkka päätä huimaa. Miksi? Ehkä vaan siks et kulutus kohtaa tulot meidän perheessä realistisesti... Kukin toki tavallaan, mut on aika naurettavaa "aikuisten" ihmisten itkeä ku ei oo rahaa ja sitten kuluttaa kaikki pennit johonkin viinaan ja ravintoloissa ramppaamiseen. Ei meilläkään ny kullassa kylvetä, mut eipä meillä nyt ylettömyyksii mene rahaa typeryyksiinkään.

Ja mitäs tosta verojen maksamisesta tuli mieleen, ni mielellään niitä maksaa, jos ne vaan menis edes joskus johonkin kunnolliseen tarkoitukseen. Inhottaa  maksaa tuhansia vuodessa, jotta deekut pääsee Alkoon ja toiset pellet saa maata kotona syyttä. Joku tolkku saisi olla tuossa sossuavustuksiskin yms.

 

Mun yöagreiluni taisi olla tässä.. Että hei vaan!