Yksi ilmeisesti mahdoton yhdistelmä on nainen ja vaativa, työkaluja vaativa tehtävä. Sitä mieltä meen äiti ainakin on. No ei sillä että mulla täällä Porissa enää työkaluja oliskaan, mut olishan se ollut kiva et automaatioasentajan papereilla olis hiukan luottamusta herätetty.

Homman nimihän on se että mutsi vaarin vanhalla tunturilla on päästelly menemään ja nyt siitä onnistui tuon takakumin sorvaamaan johonkin. "Soita kummisedälle ja pyydä apuun", oli suora käsky mutsilta. Kiitti. No sen verran sain itse aikaiseksi että hain sisäkumin ja renkaan ITSE. Tarvi varmaan ees mainita et rengas oli liian paksu... Setä tuli ja korjas, että kai se äiti oikeesti tietää paremmin. 

Kun nyt näihin miehiin ja jakoavaimiin päästään, ni on se jännä kun nainen ei koskaan muka ole miehen veroinen kun pistää haalarit kinttuihin. Vaikka en pärjäiskään kummitussedälle voimassa ja taidossa, ni kyllä aika moni rimppakinttu armeijaanlähtijä jäisi monellekkin naiselle jalkoihin. Ainakin mun tuttavapiirin naisille.

Se vaan pistään usein harmittamaan, kun tykkäisi tehdä fyysistä työtä ni aina saa vastaan sen "sähän oot tyttö"-katseen. Mitähän tarvis tehdä, ottaa parikymppiset painot kouriin ja mennä kyselee uudestaan? No sellasta se on, sääli ettei se oikeen toisinpäin kulje. Olisi hienoa nähä ku jätkät tulee punaa huulis ja mekot kurveja nuollen työhaastatteluun.