Noniin, nyt on jo hetki tässäkin kylässä lusittu. Saavutukseni onkin että osaan ajaa äijän aamulla töihin ja selviän takaisin kotiin suoraan! Aiemmin siinä menikin kivasti kymmenen minuuttia viemiseen ja tunti takaisin. No, ketäpä ei tykkäisi ajella kuudelta aamulla ympäri Tamperetta, etsien kotia? :D

Isommitta ongelmitta ollaan vältytty, kotiutuminen on onnistunut aika hyvin. Yksi tai kaksi naapuria ollaan jo ehditty sörkkimään kirjeenvaihtoon auton tuulilaseihin, muuten ei ole valituksia tullut. Sekin tosin tuli siitä, että olin parkkeerannut yöllä vieraspaikalle töistä tullessa, vapaita paikkoja kun ei ollut.. Vapaita paikkoja voisi olla, jos jotkut osaisivat parkkeerata viemättä kahta "ruutua". No, ehkä itsekin alan kirjeenvaihtoon ja otan käyttöön legendaariset  "apinalle ajokortti?"-lappuset... ;)

Ei kai. Tampere. Mitä siitä voi sanoa? Täällä puhutaan hölmösti. Ja vaikka eräs tuttu portsari uhkailikin, niin vaikutuksille altis en oo että tätä rupeisin sönkkäämään. Älkääkä edes pyytäkö mua aloittamaan liikenteestä tai sen järjestelystä. Luoja, Porissakin on selkeempää!

No, yritän olla kolaroimatta ja eksymättä liikaa.

Kettu kuittaa.