Nonni, pitkän pohdinnan jälkeen oon nyt sit viimeinkin päättänyt hommata hauvavauvan vanhemman pojun kaveriksi. Nyt onkin enää ongelmana millainen koira ja minkäs ikäinen yms. Miehen kans pohdittuamme tultiin tulokseen, että pentu otetaan ja valittavat rodut olisi saksanpaimenkoira, irlanninsetteri tai kultainen noutaja.

Ensin mietin et voisi pelastaa jonkun haukun, mutta pieni pelko siitä tulisiko kerrostalossa ja vanhemman koiran kans ongelmia johti sitten lopulliseen ratkaisuun. Parempi että otetaan ihan pentu ja opetetaan se omille tavoillemme, ettei sitten tarvi jotain rassukkaa "pelastuksen" jälkeen laittaa enää uudestaan kiertoon. Itse kun en haluaisi olla yksi niistä perheistä jotka tarjoavat ensin kodin ja sitten ongelmien edessä joutuu luopumaan. Enkä usko että siihen pystyisin, onhan se pieni karvainen kaveri aina kuitenkin perheenjäsen.

Olenkin tässä jo edennyt asiassa pikkuhiljaa ja etsiskellyt netistä pentueita aiemmin mainituista roduista. Muutamia onkin löytynyt, mutta ei ehkä vielä sitä oikeaa. Eräälle ilmoittajalle laitoinkin jo viestiä kultaisen noutajanpennusta, mutta pikkuinen oli jo ehditty varaamaan. Etsintä siis jatkui. Irlannisettereistä ei löytynyt kuin yksi ilmoitus, mutta pentue oli niin kaukana, että pistin numeron muistiin ja jatkoin etsimistä. Melkein kun olin jo luovuttamassa löytyi kultaisen noutajan pentue, jossa oli tyttöjä vielä vapaana.

Odotin miestä jännittäen kotiin ja tämän tullessa ovesta sisään nappasin kiinni ja marssitin suoraan koneelle... Intoa täynnä esittelin hänelle löytöni ja yhdessä päätimme ottaa kasvattajaan yhteyttä.. Huomenna mennään "katsomaan" pentuja... ;)